Milošević: Biće prilike da im odgovorim kako to zaslužuju

“Ni jednom riječju nisam uvrijedio nikog iz kluba. Zbog toga sam ostao zatečen, sa moje strane, ničim izazvanom reakcijom uprave kluba", kaže Milošević
158 pregleda 3 komentar(a)
Pero Milošević, Foto: Vesko Belojević
Pero Milošević, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 08.11.2012. 15:47h

Povodom saopštenja Rukometnog kluba Lovćen, u kome su iz cetinjskog kluba prije dva dana dali svoje viđenje raskida ugovora sa trenerom Perom Miloševićem, u kojem su ga, između ostalog, optužili da je zbog njega "šest mladih igrača ljetos napustilo klub", te da je “pokušao da nagovori igrače da se pobune da bi smijenili predsjednika RK Lovćen, kako bi on doveo svoje prijatelje iz Budve, koji će mnogo bolje voditi klub”, saopštenjem se danas oglasio i Milošević.

Reagovanje Miloševića prenosimo u cjelosti.

“Klub i ja smo izdali zajedničko saopštenje za javnost u kojem smo iznijeli razloge sporazumnog prekida saradnje. Na poziv novinara Vijesti i Dana dao sam izjavu u kojoj sam se zahvalio igračima na uspješnoj saradnji, kazao da Lovćen ostaje u mom srcu, da ću biti uvijek prijatelj Lovćena i poželio sam klubu svu sreću”.

“Ni jednom riječju nisam uvrijedio nikog iz kluba. Zbog toga sam ostao zatečen, sa moje strane, ničim izazvanom reakcijom uprave kluba. To najviše govori o pojedincima iz uprave kluba, ali ovom prilikom neću im odgovoriti na način na koji su to zaslužili. Biće vrlo brzo prilike da to uradim”, navodi se u saopštenju Pera Miloševića, dostavljenom redakciji “Vijesti”.

Podsjećanja radi, predsjednik Lovćen Jovo Lagator i Milošević su 3. novembra objavili zajedničko saopštenje u kojem su naveli da je došlo do sporazumnog prekida saradnje “zbog neslaganja oko dalje koncepcije rada i razvoja kluba”.

Tri dana kasnije, međutim, iz Lovćena je stiglo novo saopštenje, u kojem se ističe da je Upravni odbor taj koji je donio odluku o prekidu saradnje sa Miloševićem, nadoveći više razloga.

Bonus video: