Milošević: Borićemo se do kraja

"Znamo sa kim igramo, ali to ni u jednom slučaju ne znači da ćemo se predati. Želimo da igramo rukomet, da se borimo do kraja", kaže trener Cetinjana Pero Milošević.
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.10.2011. 22:20h

Dva dana nakon duela u Beranama i derbija koji to više nije, rukometaši Lovćena će odigrati novi meč. Sjutrašnji protivnik je, međutim, daleko jači od šampiona Crne Gore iz 2008. godine - tim Pera Miloševića u 7. kolu SEHA lige gostuje makedonskom prvaku Metalurgu, ekipi koja u četiri kola Lige šampiona ima dvije pobjede, remi i poraz na gostovanju Hamburgu.

"Mislim da su Zagreb i Metalurg dvije najbolje ekipe u ovoj ligi, uz sve uvažavanje Neksea, Vardara, Tatrana, banjalučkog Borca. Bez obzira na to, u Skoplje smo došli da odigramo dobar meč. Nećemo da se predamo, pokušaćemo da iskoristimo svako opuštanje rivala. Dobro je što smo zakazali meč za ponedjeljak, jer ćemo imati dan više da se što bolje pripremimo za subotnji meč sa Bosnom na Cetinju", kaže šef stručnog štaba Cetinjana.

Milošević odlično poznaje tim sa Autokomande, jer je lani predvodio njihovog najvećeg rivala, Vardar.

"Dobro znamo Metalurg, na čijem čelu je izvrsni trener Lino Červar. Svima su dobro poznati kvaliteti Mladena Rakčevića, a ove godine su stigli i Žarko Marković, Darko Stanić i Miladin Kozlina, pa Metalurg igra veoma važnu ulogu i u Ligi šampiona. Znamo sa kim igramo, ali to ni u jednom slučaju ne znači da ćemo se predati. Želimo da igramo rukomet, da se borimo do kraja".

Ima li problema sa povredama?

"Vuk Latković je ostao na posmatranju, ali sam ubijeđen da će nam se priključiti u utorak, dok Gorana Lasicu muče povrede ramena i koljena. On je veliki borac, želi da igra, ali nećemo da rizikujemo, čuvaćemo ga za naše ciljeve", zaključio je Milošević.

Sjutrašnja utakmica počinje u 18 časova.

Bonus video: