Mojkovac sjutra dočekuje Lovćen

Lovćen će protiv Mojkovca voditi Zoran Abramović, doskorašnji Miloševićem pomoćnik, uz asistenciju Gorana Vujovića, trenera golmana
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.11.2012. 20:55h

Zbog obaveze Cetinjana u SEHA ligi (gostovanje Zagrebu u subotu), derbi meč drugog kola Prve muške lige između Mojkovca i Lovćena igra se večeras u Bijelom Polju (dvorana u Mojkovcu se renovira).

To će biti prvi meč šampiona nakon rastanka sa trenerom Perom Miloševićem, pa ostaje da se vidi kako će ekipa reagovati da tu promjenu.

Lovćen (neće biti povrijeđenog Bogdan Nikolića)će protiv Mojkovca voditi Zoran Abramović, doskorašnji Miloševićem pomoćnik, uz asistenciju Gorana Vujovića, trenera golmana.

Lovćen je favorit u ovom duelu, imajući u vidu da je do duela sa Mojkovčanima već odigrao čak 11 zvaničnih mečeva, četiri na evropskoj sceni (po dva u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Kupu EHF), šest u SEHA ligi i jedan u domaćem prvenstvu, protiv Ulcinja.

Mojkovac, sa druge strane, u nogama, ima dva meča u Kupu EHF i prvenstveni protiv Berana u gostima, interesantno takođe u Bijelom Polju.

Utakmica u dvorani „Nikoljac” počinje u 17 časova.

Bonus video: