Mojkovac u polufinalu

Mojkovčani će u polufinalu igrati sa Budvanskom rivijerom, koja je, voljom žrijeba, bila slobodna u četvrtfinalu.
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.03.2012. 18:09h

Prema očekivanjima, Mojkovac je posljednji polufinalista Kupa Crne Gore – šampion je u četvrtfinalu lako i ubjedljivo savladao Rudar 28:19, pa će u polufinalu igrati sa Budvanskom rivijerom, koja je, voljom žrijeba, bila slobodna u četvrtfinalu.

Izabranici Nenada Kraljevskog su krenuli jako, pa su već u 15. minutu vodili 8:2, i tu prednost do odmora povećali na plus osam. Ni u nastavku dileme nije bilo, a najveću prednost Mojkovčani su imali u 51. minute, kada su vodili 27:13…

Najbolji u pobjedničkom timu bili su golman Cvetković sa 18 odbrana, te juniorski reprezentativac Mišnić sa šest golova, i Dapčević sa pet. U poraženom timu izdvojili su se Lučić sa pet i Tošić sa četiri gola.

U drugom polufinalu igraće Lovćen i Sutjeska. Lovćen je u četvrtfinalu eliminisao Berane, dok je Sutjeska, takođe, bila slobodna u četvrtfinalu.

Finalni turnir Kupa biće odigran 20. i 21. maja. Trofej brani Lovćen.

Mojkovac - Rudar 28:19 (15:7)

Mojkovac - Dvorana: ŠC „Vuksan Đukić”. Gledalaca: 800. Sudije: Vešović (Berane) i Mitrović (Podgorica). Sedmerci: Rudar 4 (2). Isključenja: Mojkovac 6, Rudar 4 minuta.

Mojkovac: Cvetković (17 odbrana i sedmerac), Rondović (jedna odbrana), Bogavac 2, Danić 3, Rakočević, Tomović 2, Smolović, Sošić, Žurić, Ljubojević 4, Mišnić 6, Dapčević 5, Turković, Savić 4, Kruščić 2, Vuković.

Rudar: Marković (tri odbrane), Anđelić (11 odbrana), Durković 3, Kovačević, Knežević 1, Grujičić 1, Tošić 4, Lacmanović 1, Matović 1, Purić, Peledija, Vuković 1, Ajduković, Milić, Dalegija, Lučić 5.

Bonus video: