Ne daj bože da mi je Sonja majka...

„Ne daj bože da mi je Sonja majka... Sve bi mi branila!”, bio je komentar na portalu „Vijesti”.
218 pregleda 17 komentar(a)
Ažurirano: 18.12.2012. 15:02h

Milena Knežević, Sonja Barjaktarović, Katarina i Anđela Bulatović, Jovanka Radičević, Radmila Miljanić... Od prije dvije noći to su heroine crnogorskog naroda.

Vidjelo se to i na društvenim mrežama i portalima na kojima su navijači na razne načine pokušavali da prenesu oduševljenje, ali i da pokažu dozu humora.

Jedan komentar je, čini se, poseban, a posvećen je Sonji Barjaktarović - golmanki koja je činila čuda, onemogućila Norvežanke da osvoje novo zalto...

„Ne daj bože da mi je Sonja majka... Sve bi mi branila!”, bio je komentar na portalu „Vijesti”.

Barjaktarović, inače junak finala, bila je prava inspiracija za sve koji su posjetili portal.

„Loke nije, ali ti jesi vanzemaljac... Sve čestitke tebi i tvom treneru Vlatku Đonoviću..”, prokomentarisan je tekst u kojem crnogorski čuvar mreže objašnjava da norveški pivot nije nezaustavljiv.

„Sonju za ministra odbrane!”, poruka je većine navijača.

Milena Knežević je oduševila borbenošću...

„Šampionski lik. Ima stravičan šut, odlične asistencije, odlučnost da preuzme odgovornost... Bojala sam se njene želje da postane heroj, ali sada mi je sve jasno”.

I, logično, nije se krilo oduševljenje načinom na koji svoj posao obavlja selektor Dragan Adžić.

„Dragan je maestro! On diriguje najljepšu rukometnu simfoniju. A ostali treneri širom ove šarene planete treba da uče kako se vodi tim prije, za vrijeme i poslije meča”.

I, za kraj, posjetilac portala je imao interesatnu poruku - da se nabroje svi uspjesi crnogorskog sporta u ovoj godini.

„Kada dođe 31. decembar da se okrenemo i vidimo šta su uradili crnogorski sportisti u 2012. godini. Pogled je prelijep - košarkaši su imali sve pobjede u kvalifikacija za EP, košarkašice su se plasirale na EP, vaterpolisti imaju srebro sa EP i bili su četvrti na Olimpijskim igrama, fudbaleri zimuju na prvom mjestu... Rukometaši su napravili čudo, o rukometašicama da ne pričam. Kako sam samo ponosan što sam Crnogorac”...

Galerija

Bonus video: