Neagu: Atmosfera i energija tima nije bila kao uvijek

„Počele smo loše i tako igrale do kraja. Razočarane smo, za ovo smo trenirale od početka sezone”, kazala je Kamila Dalbi
82 pregleda 11 komentar(a)
Kristina Neagu, Foto: Reuters
Kristina Neagu, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.05.2014. 20:55h

Kristina Neagu je sa sedam golova bila najefikasnija u Budućnosti, a poslije meča je priznala da je očekivala više od svog tima.

„Problem je što nismo bile mi na ovoj utakmici. Počele smo loše, morale smo da jurimo za Đerom čitav meč, a nismo mogle da ga stignemo”.

„Energija, posebno u odbrani, nije bila dobra. Moramo da prihvatimo ovaj poraz, da naučimo nešto i dočekamo narednu sezonu”.

„U napadu smo igrale sve kroz sredinu, nismo otvarale prostor za krila, ali je najveći problem bila odbrana. Kada primimo 27 golova, jako nam je teško da pobijedimo”.

„Imamo igračice koje nikada nisu igrale ovakav meč, bio je veliki pritisak, a Đer je iza sebe imao gotovo 10 hiljada navijača”.

„To se osjetilo na nama, jer atmosfera i energija ni na zagrijavanju ni na utakmici nije bila kao uvijek. Sada ne možemo ništa da promijenimo, moramo da gledamo ka budućnosti”, istakla je 25-godišnja Rumunka.

Kamila Dalbi je možda i najbolju utakmicu u dresu Budućnosti odigrala u finalu, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu.

„Počele smo loše i tako igrale do kraja. Razočarane smo, za ovo smo trenirale od početka sezone”.

„Postigle smo samo 21 gol, a to je premalo da biste osvojili Ligu šampiona. Morale smo da igramo pametnije i u odbrani i u napadu”, istakla je povremena danska reprezentativka.

Bonus video: