Neagu: Vjerujemo da možemo do titule

51 pregleda 1 komentar(a)
Kristina Neagu, Foto: Luka Zeković
Kristina Neagu, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 15.04.2017. 20:38h

Kristina Neagu je i u Larviku demonstrirala zašto je najbolja rukometašica planete.

"Ponosna sam i srećna što smo i ovdje pokazale da smo ozbiljan tim, da nas tih 14 razlike nije opustilo. Nije bilo ubjedljivo kao u „Morači”, ali pobijedile smo i sada idemo na fajnl-for sa dobrim osjećajem. Hvala bogu što smo zdrave i ostaju nam tri sedmice da se spremimo”.

Utisak je da su „plave” tempirale formu u pravom periodu.

"Zaista se dobro osjećamo u posljednja dva mjeseca. Vjerujem da u Budimpešti možemo da odigramo mnogo bolje nego što smo prošle godine u polufinalu. Stvarno, 100 odsto vjerujem da možemo da idemo do kraja i osvojimo titulu", kazala je Rumunka nakon pobjede.

"Došle smo u Larvik da ponovo pobijedimo rivala i to smo i uradile", riječi su Katarine Bulatović, koja je duel završila sa tri postignuta gola.

"Nismo mogle tako lako da zaboravimo 14 pogodaka prednosti iz prvog susreta. Zbog toga su i razumljive oscilacije. Međutim, kada je to bilo potrebno, odigrale smo odbranu onako kako znamo i iz toga su došli laki golovi. Sada imamo tri sedmice da se dobro pripremimo. Idemo u Budimpeštu sa najvećim ambicijama, i mislim da ova ekipa zaslužuje titulu ove sezone", naglasila je ljevoruka bombarderka.

Već po navici, Dragana Cvijić je rasgrtala Norvežanke na crti.

"Cilj je ostvaren, četvrti put smo na završnom turniru Lige šampiona. Nadam se da ćemo, kao i prije dvije godine, ići do samog kraja. Presrećna sam, pokazale smo da sve možemo da igramo, kada ja ne mogu, tu je Ema da me zamijeni... Fenomenalna utakmica, uživale smo na terenu", objasnila je sjajna pivotkinja.

Itana Grbić je prva zatresla mrežu domaćina u „Areni Larvik”.

"Zbog nas i našeg dobrog osjećaja, zbog samopouzdanja pred naredne mečeve, uspjele smo da pobijedimo. Nadam se svemu najboljem na završnom turniru u Budimpešti", dodala je Grbić.

Bonus video: