Ozbiljnost donosi pozitivan rezultat

"Sigurno da smo se uželjeli takmičarskih utakmica. Mislim da ćemo već u Uroševcu dokazati da smo spremni", kazao je trener Sutjeske Zoran Kastratović.
0 komentar(a)
RK Sutjeska, Foto: Boris Pejović
RK Sutjeska, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 02.09.2011. 20:09h

U prvom kolu Kupa EHF rukometaši Sutjeske pokušaće u Uroševcu protiv Kastriotija da ostvare povoljan rezultat pred revanš meč koji se igra u Nikšiću za sedam dana. Nakon tridesetak dana rada izabranici Zorana Kastratovića spremni su, kako kažu, da već u prvom takmičarskom meču u novoj sezoni ostave dobar utisak. Iako nijesu upoznati sa manama i vrlinama rivala, optimizma u „plavo–bijelom” taboru ne fali.

"Iza nas je uspješan rad u pripremnom periodu. Sigurno da smo se uželjeli takmičarskih utakmica. Mislim da ćemo već u Uroševcu dokazati da smo spremni. Problem nam predstavlja činjenica što se par igrača žali na stomačni virus. To nas je u značajnoj mjeri poremetilo, međutim, nadam se da ćemo biti svi u stroju. Utakmicu ćemo odigrati maksimalno odgovorno jer samo takav pristup može nam donijeti pozitivan rezultat. Protivnika nećemo potcijeniti, niti ga se uplašiti. Značajnije informacije o kvalitetu Kastriotija nemamo, tako da ćemo se na terenu upoznati", kazao je trener Sutjeske Zoran Kastratović.

Jedna od glavnih uzdanica nikšićkih „plavo-bijeli” svakako je Bogdan Nikolić.

"Nećemo mnogo pričati. Da bismo prošli u naredno kolo oba meča moramo igrati disciplinovano i odgovorno. Sigurno da će domaćin biti motivisan, ali nas to neće uplašiti. Želimo da dokažemo da smo dobro radili u pripremnom periodu. Najbolji odgovor uvijek daje rezultat", kazao je Nikolić.

Sjutrašnja utakmica počinje u 20 časova.

Bonus video: