Partizan i Zaječar u finalu Kupa Srbije

Zaječar je u drugom polufinalu iznenadio novog šampiona, Vojvodinu sa 36:34. Meč je završen neriješeno, 33:33, a Zaječar je bio bolji u izvođenju sedmeraca
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.05.2013. 19:54h

Rukometaši Partizana i Zaječara igraće u finalu Kupa Srbije – “crno-bijeli” su u polufinalu završnog turnira u Pančevu pobijedili Crvenku sa 36:25 (17:11).

"Nemamo mnogo vremena za pripremu. Današnjeg protivnika smo ozbiljno shvatili, a bilo je i malo nervoze. Promašili smo nekoliko kontri i zicera, ali sam generalno zadovoljan tokom meča. Nadam se sjutra još jednoj dobroj utakmici, pobjedi i osvajanju Kupa", rekao je poslije meče agenciji Beta trener Partizana Aleksandar Brković.

Zaječar je u drugom polufinalu iznenadio novog šampiona, Vojvodinu sa 36:34. Meč je završen neriješeno, 33:33, a Zaječar je bio bolji u izvođenju sedmeraca.

"Zahvaljujem mojim igračima jer su vjerovali u sebe... i drago mi je što ni u jednom trenutku nisu posustali... U finalu ćemo se boriti maksimalno i nadam se da ćemo i sjutra dati sve od sebe i prikazati dobar rukomet", rekao je trener Zaječara Aleksandar Radosavljević.

Finale se igra sjutra od 17 časova.

Bonus video: