Pavićević i Ražnatović sude Barseloni

Cetinjski internacionalci, naime, dijeliće pravdu 13. oktobra na meču 3. kola grupe B između katakonskog kluba i bjeloruskog Dinamo Minska
58 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 08.10.2012. 14:17h

Ivan Pavićević i Miloš Ražnatović sudiće slavnoj Barseloni, osmostrukom prvaku Evrope – kako je saopšteno iz Evropske rukometne federacije, cetinjski internacionalci, naime, dijeliće pravdu 13. oktobra na meču 3. kola grupe B Lige šampiona između katalonskog kluba i bjeloruskog Dinamo Minska, u kojem igraju crnogorski reprezentativci Vasko Ševaljević i Rade Mijatović.

Internacionalci iz Berana Novica Mitrović i Miljan Vešović, nominovani za dvomeč drugog kola muškog Kupa EHF, između ruskih Permskih medvjeda i švajcarskog Vakera, koji se igraju u Permu 12. i 13. oktobra.

Ženski internacionalni par iz Podgorice Jelena Vujačić i Anđelina Kažanegra sudiće revanš meč drugog kola ženskog Kupa EHF između bugarskog Etara 64 i ukrajinskih Karpata, koji je na programu 20. oktobra u Velikom Tarnovu.

Najzad, međunarodni delegat iz Podgorice, Radoš Rakočević nominovan je za prvu utakmicu drugog kola muškog Kupa EHF između Kumanova i ruskog Sungula, koja se igra u Makedoniji 13. oktobra.

Bonus video: