Petrović: Obećale smo da se ni Dinamo ovdje neće naigrati

96 pregleda 0 komentar(a)
Radmila Petrović, Foto: Luka Zeković
Radmila Petrović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 01.03.2015. 21:08h

Krilna igračica Budućnosti Radmila Petrović je nakon pobjede nad Dinamom iz Volgograda (26:18) rekla da je ispunjeno obećanje.

“Kao što i obećale, niko se neće u 'Morači' neće naigrati, pa nije ni Dinamo. Ruskinje su nam pružile jako dobar otpor u prvom poluvremenu, ali smo ušle u dobar ritam i privele utakmicu kraju kako smo željele. Dinamo je u nastavku igrao sa mlađom postavom, jer ima jako bitan meč u srijedu, ali smo ga naveli da tako igra, jer nije imao nikakvu šansu”.

Marta Žderić je sa 15 odbrana doprinijela pobjedi.

“U drugom poluvremenu smo i mi malo pale, ali mi je drago da smo se odvojile na sedam golova i riješile meč. Hvala navijačima što su nas podržali. Sada želimo da odmorimo i skupimo snage za naredne mečeve, kako bismo nastavile sa pobjedama”.

Trener Dinama Viktor Rjabih je priznao da je u drugom poluvremenu odmarao najbolje igračice, jer u srijedu igra derbi ruskog prvenstva sa vodećom Astrahanočkom.

“Budućnost je pokazala da je veoma dobra ekipa. Mi smo loše igrali u napadu prvo poluvrijeme, a s obzirom na to da nas u srijedu utakmica čeka važna utakmica u Rusiji, odlučio sam da pružim šansu svim igračicama”.

Bonus video: