„Plave” slavile sa nekoliko hiljada ljudi

Na bini se pojavilo svih 16 rukometašica koje su učestvovale na fajnl-foru u Budimpešti, a najveće ovacije je izazvala Klara Voltering, koja se pristalicama našeg najvećeg kluba obratila na crnogorskom jeziku
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.05.2015. 21:24h

Nekoliko hiljada navijača Budućnosti okupilo se na Trgu Republike kako bi sa svojim ljubimicama proslavilo drugu titulu prvaka Evrope.

Na bini se pojavilo svih 16 rukometašica koje su učestvovale na fajnl-foru u Budimpešti, a najveće ovacije je izazvala Klara Voltering, koja se pristalicama našeg najvećeg kluba obratila na crnogorskom jeziku.

"To je bila fenomenalna sezona. Ovo je bila naša sezona. Hvala timu, hvala „varvarima”, hvala svima. Hvala puno", rekla je sa nekoliko grešaka Njemica, koja se time oprostila od navijača kluba koji napušta na kraju sezone.

Navijačima su se obratile i Milena Knežević, koju je zbunila atmosfera, i Dragana Cvijić. Govor je održao i gradonačelnik Slavoljub Stijepović, koji je priredio prijem rukometašicama pola sata prije svečanosti na Trgu Republike.

"One su najbolje, najpožrtvovanije, najborbenije, najslavnije Podgoričanke", rekao je Stijepović.

Galerija

Bonus video: