Počeli radovi u cetinjskoj dvorani, iduće nedjelje 2.000 mjesta

Danas je počela montaža nosača za dvije montažne tribine, koje su napravljene u Danilovgradu, i koje će biti postavljena na iznad obje već postojeće tribine...
59 pregleda 0 komentar(a)
Montaža tribina u SC Lovćen, Foto: Željko Petričević
Montaža tribina u SC Lovćen, Foto: Željko Petričević
Ažurirano: 05.09.2013. 20:15h

Novu salu, vjerovatno, neće dobiti u dogledno vrijeme, ali će ljubitelji sporta u crnogorskoj prijestonici u narednoj sezoni, konačno, imati veći komfor u cetinjskoj dvorani.

Jutros su, naime, počeli radovi u SC “Lovćen”, neophodni kako bi Lovćen ispunio uslove za takmičenje u SEHA Gasprom Južni tok ligi, prvenstveno što se tiče kapaciteta dvorane, koja će, nakon adaptacije, zadovoljiti traženi kapacitet od 2.000 mjesta.

Počela je montaža nosača za dvije montažne tribine, koje su napravljene u Danilovgradu, i koje će biti postavljena na iznad obje već postojeće tribine. U nedjelju će početi postavljanje montažne tribine...

"Lovćen će do 12. septembra ispuniti sve propisane uslove, kao što je predviđeno uslovima takmičenja, i organizaciono spremno dočekati start regionalnog takmičenja. Time ćemo ljubiteljima rukometa i sporta uopšte na Cetinju omogućiti bolje uslove za gledanje utakmica", rekao je za “Vijesti” Dragan-Cogo Ražnatović, predsjednik Lovćena, ujedno i direktor SC “Lovćen”, uz napomenu da u nedjelju na Cetinje stiže posljednja inspekcija iz SEHA lige.

Ako prihvate u SEHA ligi (nema razloga da ne bude tako), Lovćen će sve svoje mečeve kod kuće igrati petkom (u 18 časova), uz prenos na RTCG.

Prvi meč Lovćena kod kuće je 13. septembra protiv Metalurga (dan ranije će biti postavljena gerflor podloga), a izabranici Kasima Kamenice u regionalnom takmičenju debituju u subotu u Banjaluci, protiv Borca.

Bonus video: