Povratak Borozana - RSCG: Medijske spekulacije

"Informacije koje su se pojavile na portalima ocjenjujemo kao novinarske špekulacije koje nijesu zvanično potvrđene, niti su relevantne za rukometnu i cjelokupnu crnogorsku javnost", navodi RSCG
4881 pregleda 4 komentar(a)
RSCG
RSCG
Ažurirano: 26.08.2019. 17:03h

Povodom informacije da će se Vuko Borozan najvjerovatnije vraća u nacionalni tim na Evropskom prvenstvu koje će se održati u januaru naredne godine, Rukometni savez Crne Gore saopštio je da je riječ o medijskim spekulacijama.

"Svu komunikaciju vezano za mušku seniorsku reprezentaciju, Rukometni savez Crne Gore obavlja preko predsjednika saveza, direktora muških reprezentativnih selekcija, selektora seniorskog tima i osobe zadužene za komunikaciju sa medijima.

Niko od navedenih lica u proteklom periodu nije se obratio javnosti saopštenjem ili izjavom vezano za eventualni nastup Vuka Borozana na Evropskom prvenstvu.

Stoga, informacije koje su se pojavile na portalima ocjenjujemo kao novinarske špekulacije koje nijesu zvanično potvrđene, niti su relevantne za rukometnu i cjelokupnu crnogorsku javnost.

Rukometni savez Crne Gore kao i do sada, svu zvaničnu komunikaciju vezanu za muški nacionalni tim vodiće preko prethodno navedenih lica, a selektor Zoran Roganović blagovremeno će objaviti spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo", navodi RSCG.

Bonus video: