Prihvaćena ostavka Obradovića, Kapisoda i Davidović razriješeni

„UO RSCG je verifikovao neopozivu ostavku selektora muške reprezentacije Ljubomira Obradovića i istovremeno razriješio svih obaveza pomoćnog trenera Milorada Davidovića i direktora reprezentacija Petra Kapisodu”, piše u saopštenju RSCG
263 pregleda 6 komentar(a)
Petar Kapisoda, Foto: Piotr Matusewicz/Pressfocus
Petar Kapisoda, Foto: Piotr Matusewicz/Pressfocus
Ažurirano: 14.11.2016. 20:48h

Sjednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Crne Gore je večeras dugo trajala, a najvažniji zaključak je da je direktor muških selekcija Petar Kapisoda razriješen dužnosti.

„UO RSCG je verifikovao neopozivu ostavku selektora muške reprezentacije Ljubomira Obradovića i istovremeno razriješio svih obaveza pomoćnog trenera Milorada Davidovića i direktora reprezentacija Petra Kapisodu, shodno odredbama člana 36. Pravilnika o državnim reprezentacijama i zahvalio im se na dosadašnjem angažovanju”, piše u saopštenju RSCG.

Na predlog Adžića, za trenere mlađih kategorija su izabrane Tatjana Jeraminok (generacija 1998) i Milanka Čelebić (2000).

Generalnom sekretaru Emiru Bešliji je produžen mandat na još četiri godine, a za stručnog savjetnika za razvoj rukometa je izabran prof. dr Dobrislav Vujović, koji će izraditi strategiju razvoja rukometa u Crnoj Gori od 2016. do 2024. godine.

Verifikovani su ugovori sa danskim proizvođačem sportske opreme „Hummel” i sa Radio-televizijom Crne Gore o poslovno-tehničkoj saradnji, a odlučeno je da se RSCG kandiduje za B prvenstvo Evrope za kadete i juniore u 2018.

Bonus video: