Radičević: Igrale smo i protiv Budućnosti i protiv sudija

"Bilo je izuzetno teško. Čestitam budućnosti na prolasku u finale i želim joj sreću. Dale smo sve od sebe, ali smo igrale i protiv Budućnosti i protiv sudija", rekla je Radičević
24 komentar(a)
Ažurirano: 03.05.2014. 21:40h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Budimpešta - Navijači Budućnosti su na predstavljanju ekipa zvižducima dočekali nekadašnju ljubimicu Jovanku Radičević, čije će riječi nakon meča vjerovatno proizvesti dodatni animozitet pristalica „plavih“.

"Bilo je izuzetno teško. Čestitam Budućnosti na prolasku u finale i želim joj sreću. Dale smo sve od sebe, ali smo igrale i protiv Budućnosti i protiv sudija", poručilo je desno krilo Vardara.

Sada već bivša crnogorska reprezentativka Ana Đokić nije imala sreće da se u posljednjoj sezoni u karijeri bori za titulu prvaka Evrope.

"Utakmica je bila super. Nismo odigrale prvo poluvrijeme kako smo se dogovarale, a u drugom smo bile bolje i mislim da smo zaslužile pobjedu. Bile smo spremne za grubu igru Budućnosti, a mi ne gajimo taj stil.

Jovanka Radičević je rekla da ste igrali protiv Budućnosti i sudija. Da li se slažeš sa tim?

"Voljela bih da svako ponovo pogleda utakmicu i donese sud, tada će imati pravi utisak. Ne bih da pričam gluposti, jer sam nervozna, umorna i ljuta, jer nisam došla da budem treća, već prva", dodala je Đokić.

Kastratović: Odlučile su nijanse

Trener Vardara Indira Kastratović je čestitala Budućnosti pobjedu i poželjela joj sreću u finalu.

"Odigrana su dva potpuno različita poluvremena. Bile smo veoma loše u prvom dijelu, vjerovatno zbog pritiska zbog važnosti utakmice, koji je okovao djevojke. Potom smo se vratile u meč, odigrale sve što smo se dogovorile, ali su nijanse odlučile. Nema šta sada da kukamo, idemo dalje", istakla je 43-godišnjakinja rođena u Banjaluci, koja je kao igračica sa skopskim Kometalom bila prvak Evrope 2002. godine.

Bonus video: