Rakčević: Biću spreman za subotu

"Nadam se da ćemo se što bolje odmoriti za subotu i pobijediti, kako bismo mirno čekali jun. Računice su na našoj strani, nadam se drugom uzastopnom velikom takmičenju", kaže Rakčević
64 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.04.2013. 22:25h

Zbog povrede na spisku za Izrael nije bilo Marka Pejovića, iz istih razloga nije fit bio ni Nemanja Grbović, pa je Mladen Rakčević bio jedini pivot u sastavu na meču sa Izraelom.

Kada je Rakčević nakon meča, ispred svlačionice, šetao sa zamotanom desnom nogom (fizioterapeut Aldin Murić mu je stavio led), zabrinuo je mnoge prisutne...

"Osjetio sam bol u listu desne noge u posljednjih 10-tak minuta, a najviše prilikom posljednjeg šuta. Međutim, nije ništa ozbiljno, uz terapiju ću biti spreman do subote", kazao je “Vijestima” Rakčević.

Pivot Metalurga, strijelac pobjedonosnog gola, znao je da će meč biti veoma težak.

"Izrael nije naivna ekipa, oni treniraju zajedno tri puta nedjeljno, praktično su stalno zajedno kao ekipa, imaju i dobrog trenera. Poslije Svjetskog prvenstva i onoliko nagomilanih poraza, gubi se samopouzdanje, pada na psihološkom planu. Međutim, izvukli smo meč na iskustvo, ne na sreću. Nadam se da ćemo se što bolje odmoriti za subotu i pobijediti, kako bismo mirno čekali jun. Računice su na našoj strani, nadam se drugom uzastopnom velikom takmičenju", dodao je Rakčević, koji je postigao šest golova iz isto toliko pokušaja.

Igor Marković, strijelac tri gola, priznao je da je Španija “ostavila ožiljak”.

"Mislim da se polako vraćamo. Meč sa Izraelom je bio težak, možda nam je i trebalo da dobijemo ovako teško, da bismo se probudili. Mislim da ova ekipa ima kvalitet, i da će ga brzo pokazati. Odigrali smo loše, ali vjerujem da ćemo već u Izraelu odigrati bolje i dobiti", rekao je Marković.

Galerija

Bonus video: