Rakčević sa AEK-om osvojio Kup Grčke

Crnogorskom rukometašu to je osmi nacionalni Kup u karijeri, nakon što je po dva osvojio sa Lovćenom, skopskim klubovima Vardarom i Metalurgom i jedan sa Kolubarom iz Lazarevca
1 komentar(a)
Ažurirano: 20.03.2014. 13:04h

Atinski AEK, u kojem igra pivot crnogorske reprezentacije Mladen Rakčević, osvojio je Kup Grčke.

AEK, čiji je Rakčević član od ljetos, u finalu savladao je Argos Diomidis 18:16, a 32-godišnji Cetinjanin je u finalu postigao jedan gol.

Crnogorskom rukometašu to je osmi nacionalni Kup u karijeri, nakon što je po dva osvojio sa Lovćenom, skopskim klubovima Vardarom i Metalurgom i jedan sa Kolubarom iz Lazarevca.

Ima i sedam titula prvaka, po dvije sa Lovćenom, Metalurgom i Vardarom i jednu sa Kolubarom.

Rakčević je kazao da su ambicije atinskog kluba ove sezone osvajanje oba domaća trofeja.

“Ambicije kluba su osvajanje titule prvaka i Kupa Grčke. Nadam se da ćemo u tome uspjeti i ispuniti očekivanja”, rekao je Rakčević agenciji MINA.

On očekuje da trofejnu sezonu kruniše u dresu reprezentacije plasmanom na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

“Što se tiče reprezentacije biće nam teško protiv Bjelorusije, ali ne i nemoguće. Za desetak dana imamo okupljanje i nadam se da ćemo sa novim selektorom na pravi način iskoristiti tih sedam dana za što bolje upoznavanje i da ćemo postaviti zajednički cilj, odlazak na SP u Kataru”, rekao je Rakčević.

On očekuje da će crnogorski navijači, kao i do sada, biti uz reprezentaciju i podržati je u junskim baraž duelima sa Bjelorusijom.

“Siguran sam da će naši navijači prepoznati važnost trenutka i da će nam kao i do sada dati veliku podršku. To će nam biti dobar vjetar u leđa da ostvarimo zacrtani cilj - igranje na trećem uzastopnom velikom takmičenju”, rekao je Rakčević.

Bonus video: