Rivala poštuju, ali na bodove računaju

- Imaju tri reprezentativna beka, krilo i golmana, igraju agresivno, brzo, tako da ćemo imati veliki dio posla da završimo u odbrani - upozorava trener Dragan Adžić.
0 komentar(a)
Milena Knežević, Foto: S.PRELEVIĆ
Milena Knežević, Foto: S.PRELEVIĆ
Ažurirano: 24.01.2011. 21:46h

Jače za tri igračice u odnosu na prethodni meč u Koprivnici protiv Podravke , protiv rivala koji je objektivno slabiji od prvaka Hrvatske, rukometašice Budućnosti u današnjem meču u Skoplju protiv Metalurga računaju na nova dva boda u Regionalnoj ligi. S obzirom da su u toku pripreme za nastavak Lige šampiona, današnji duel za izabranice Dragana Adžića je prilika podizanje nivoa forme, ali uz obavezu pobjede, kako bi Podgoričanke zadržale prvo mjesto na tabeli.

- Metalurg je odlična ekipa, koja ne pruža partije na nivou stvarnog kvaliteta – Imaju tri reprezentativna beka, krilo i golmana, igraju agresivno, brzo, tako da ćemo imati veliki dio posla da završimo u odbrani - upozorava trener Dragan Adžić.

Budućnost će protiv Metalurga biti jača za Sanelu Knezović, Anu Đokić, Gabrijelu Kindl, koje nijesu igrale protiv Podravke. Ana Radović se još uvijek nije priključila ekipi zbog povrede ramena, koju je zaradila na Evropskom prvenstvu, dok Suzani Lazović predstoji nekoliko nedjelja oporavka nakon operacije leđa.

- Pokušavamo da se spremimo najbolje što možemo za ono što nas očekuje u Ligi šampiona, i upravo zbog toga bićemo ozbiljne i motivisane kao da je sa druge strane Olčim. Cilj nam je da odigramo najbolje što možemo. Upoznali smo rivala, nijesu najbolje, ali ih nećemo potcijeniti. Vjerujem da će odbrana završiti najveći dio posla - rekla je Milena Knežević.

Utakmica u Skoplju počinje u 18 časova.

Bonus video: