Roganović u ekstazi: Ove suze, ovo blago...

Napravili smo nešto što još nisam doživio, pobijediti ovakvu silu, zaista nemam riječi - kazao je Roganović
6120 pregleda 9 komentar(a)
Zoran Roganović, Foto: Savo Prelević
Zoran Roganović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.04.2019. 23:37h

Selektor crnogorskih rukometaša Zoran Roganović bio je u ekstazi nakon pobjede nad Dancima...

"Prvo želim da iskoristim priliku da se zahvalim reprezentaciji Danske na fer borbi, ali posebno našoj predivnoj publici, našim vjernim navijačima, svima koji su nas gledali. Iznad svega, ovi momci... Ove suze, ovo blago... Pokazali su vrijede, iako smo pali na onom prvom koraku, ali to je ono što smo mi vidjeli od samog od početka. Trebalo je malo vremena da se stvari postave na svoje mjesto. Napravili smo nešto što još nisam doživio, pobijediti ovakvu silu, zaista nemam riječi", kazao je Roganović nakon meča za RTCG.

Nešto kasnije na pres konferenciji bio je staloženiji...

"Ovo je magično veče za sve koji bili tu, u dvorani, ovo će da odjekne u cijeloj Evropi. Ovaj rezultat za nas puno znači poslije lošeg starta, mnogi su počeli skeptički da gledaju na nas. Ovom partijom i pobjedom smo dokazali da Crna Gora ima stvarno dobre igrače i da ne treba brinuti za budućnost. Napravili smo nešto veće nego iko ikad, u ovakvom trenutku dobiti Dansku je nevjerovatno, fenomenalno. Emocije naviru, sad bih se samo smijao, ali pokušavam da glumim ozbiljnost. Presrećan sam zbog momaka, publike, svih ljudi u Crnoj Gori", rekao je Roganović.

Crna Gora je sada opet u trci za Evropsko prvenstvo, ali kako tek sada boli remi sa Farskim ostrvima...

"Olako smo ušli u kvalifikacije, opušteni novim pravilom da prolaze trećeplasirane ekipe, misleći da je posao završen prije nego što smo počeli. To je moja krivica, trebalo je da pripremim ekipu za tako nešto. Okliznuli smo se, ali vidi se koliko nam je značio gubitak boda protiv Farskih Ostrva i natjerao nas da odigramo ovako", naglasio je Roganović.

Bonus video: