Rudnik ugla donirao Rudaru 15 hiljada eura

1 komentar(a)
Dubljević i Ćurčić, Foto: Saša Bezarević
Dubljević i Ćurčić, Foto: Saša Bezarević
Ažurirano: 25.12.2014. 20:38h

Rukometni klub Rudar dobio je od Rudnika uglja 15 hiljada eura vrijednu donaciju koju je sportskom direktoru Bobanu Kneževiću uručio predsjednik Odbora direktora rudarske kompanije Vladan Dubljević.

“Uvijek kada je Rudnik bio uz rukometni klub, Rudar je postizao dobre rezultate, pa se nadam da će se ta lijepa tradicija nastaviti. Ovo je donacija za 2014, uz našu obavezu da vas, shodno rezultatima, pomažemo i ubuduće. Takođe, pored sportskih, podržaćemo i kulturne manifestacije od značaja za Pljevlja, jer je i Skupština akcionara, preporučila Odboru direktora, da se donacije i sponzorstva realizuju isključivo na prostoru opštine”, kazao je Dubljević.

Zahvaljujući se na donaciji, predsjednik RK Rudar, Ljubiša Ćurčić je naglasio da su svi u klubu zadovoljni trećim mjestom na kraju jesenjeg dijela, s obzirom da je Rudar prošle sezone bio drugoligaš.

“Rudnik uglja je sigurno najveći pljevaljski brend, ali je jedan od brendova svakako i rukomet. Nadam se da ćemo, udruženi, postići još više u narednom periodu jer to i Pljevlja, i Rudnik i rukomet zaslužuju”, rekao je Ćurčić.

Bonus video: