Rukometaši Lovćena danas sa Bogdanovićem

Igor Marković i drugovi su zbog kašnjenja plata odbili da putuju u subotu na meč sa Sutjeskom, zbog čega je klub kažnjen sa 600 eura i oduzimanjem boda
2 komentar(a)
Lovćen-Partizan, Foto: Zoran Đurić
Lovćen-Partizan, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 13.05.2014. 05:28h

Za sjutra je zakazan duel Boke i Lovćena, a danas će se znati da li će se ponoviti nikšićki scenario ili će se rukometaši sa Cetinja dogovoriti sa gradskim čelnicima i otputovati u Tivat.

Igor Marković i drugovi su zbog kašnjenja plata odbili da putuju u subotu na meč sa Sutjeskom, zbog čega je klub kažnjen sa 600 eura i oduzimanjem boda.

Po propozicijama, "crveni" imaju pravo da još jednu utakmicu izgube službenim rezultatom.

Treći takav "poraz" bi značio izbacivanje iz lige i gubitak titule koja je prije kazne direktora liga Milorada Vujoševića već bila osigurana na terenu, ali se tri kola prije kraja prednost nad Budvanskom rivijerom istopila na pet bodova.

Ultimatum igrača je "upalio", jer je Aleksandar Bogdanović pozvao delegaciju iz rukometnog kluba na sastanak.

Tako će se sa gradonačelnikom Prijestonice danas u 15 časova sastati šef stručnog štaba Zoran Abramović, kapiten Marković, njegov zamjenik Marko Drašković i jedini preostali član uprave, Ratko Marković.

Kako "Vijesti" nezvanično saznaju, igračima će biti ispunjena želja da prime jednu od zaostale četiri plate (računajući samo ovu sezonu), ali će se koplja lomiti oko toga da li će do finalnog turnira Kupa dobiti još jednu.

On se, po tradiciji, održava 20. i 21. maja, a Abramovićevi puleni su složni u stavu da ne popuste u zahtjevu ili će u suprotnom bez borbe prepustiti taj pehar...

Bonus video: