Rukometašice Budućnosti počele sa radom

Iako u nekompletnom sastavu, izabranice Dragana Adžića su danas u “Morači” odradile prvi trening
0 komentar(a)
Rukometašice Budućnosti, Foto: Zrkb.me
Rukometašice Budućnosti, Foto: Zrkb.me
Ažurirano: 27.12.2013. 20:23h

Nakon desetak dana pauze, poslije neočekivano rane eliminacije u osmini finala Svjetskog prvensva u Srbiji, rukometašice Budućnosti su danas počele sa radom i pripremama za nastavak Regionalne lige i posebno Lige šampiona, odnosno mečeve u glavnoj rundi sa Đerom, Krimom i Larvikom.

Iako u nekompletnom sastavu (falile su Kamila Dalbi, kapitenka Klara Voltering, Kinga Bizdra, Dragana Cvijić, Kristina Neagu koje će se priključivati narednih dana), izabranice Dragana Adžića su danas u “Morači” odradile prvi trening.

Kako je objavljeno na klupskom sajtu, ”plave” će za novogodišnje praznike imati samo dva dana odmora (31. decembar i 1. januar), 2. januara odradiće trening u Podgorici, a dan kasnije putuju za Zagreb, gdje će 4. januara igrati protiv Lokomotive, u okviru 8. kola regionalnog takmičenja.

Do prvog meča u glavnoj rundi Lige šampiona, gostovanja Đeru (1.februara), Budućnost će, prema rasporedu na sajtu kluba, odigrati još tri meča u Regionalnoj ligi, protiv Podravke i Krima u gostima (11. januar – 25. januar), te sa Zagorjem kod kuće (18. januar).

Bonus video: