Stoilov: Vujović me zvao da se tučemo!

“Vujović je pomislio da njemu nešto “vraćam”, s obzirom da sam na treningu imao raspravu sa saigračem. Ovo ima samo u Makedoniji”, dao je svoju verziju čitavog slučaja Stoilov.
1 komentar(a)
Ažurirano: 23.11.2012. 23:24h

Proslavljeni crnogorski rukometni stručnjak, trener skopskog Vardara Veselin Vujović ponovo je u centru pažnje makedonske sportske javnosti – nakon što je u maju ove godine, navodno, prijetio treneru Metalurga Linu Červaru da će platiti 10 hiljada eura da ga neko strpa u gepek i otkine nos", Vujović je, kako prenose makedonski mediji, ušao u sukob sa svojim igračem, makedonskim reprezentativnim pivotom Stojančetom Stoilovim.

Vujović je još u ponedjeljak udaljio sa treninga Stoilova, a klub je kasnije odlučio da ga odstrani iz ekipe, pa nije bilo u sastavu u večerašnjem duelu sa Magdeburgom.

“Stoilov je odstranjen iz ekipe zbog nediscipline. Po povratku sa EP u Srbiji, nakon dosta povreda i ponašanja na i van terena, Stoilov je odavno trebalo da bude kažnjen. Ja sam trener sa kratkim fitiljem i ne mogu da trpim da mi neko odmahuje rukom dok mu govorim", rekao je Vujović, a prenosi Dnevnik MK.

Sudbina Stoilova biće poznata nakon povratka ekipe iz Njemačke. Do tada će raditi odvojeno od ekipe.

“Vujović je pomislio da njemu nešto “vraćam”, s obzirom da sam na treningu imao raspravu sa saigračem. Ovo ima samo u Makedoniji. Samo ovdje inostrani trener može da zove reprezentativca da izađe ispred dvorane da se tuče sa njim. Ne mogu dvojica da se svađaju, a samo jedan da bude kriv. I ja sam kratkog fitilja, i šta onda?”, dao je svoju verziju čitavog slučaja Stoilov.

Vardar je, inače, večeras u Njemačkoj izgubio od Magdeburga 30:27 (16:13), u prvoj utakmici trećeg, posljednjeg kola kvalifikacija za grupnu fazu Kupa EHF. Vardar je odlično krenuo, poveo 6:1, ali je Magdeburg serijom 11:2 preokrenuo i do kraja vodio.

Revanš meč igra se 2. decembra u Skoplju.

Bonus video: