Suzana Lazović pauzira tri mjeseca

Strahovalo se da su joj stradali i prednji ukršteni ligamenti, ali je srećom utvrđeno da nisu, s obzirom na to da bi rehabilitacija u tom slučaju trajala od šest do osam mjeseci
274 pregleda 4 komentar(a)
Suzana Lazović, Foto: Luka Zeković
Suzana Lazović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 08.05.2014. 09:48h

Suzana Lazović mora da odmara tri mjeseca - na magnetnoj rezonanci je potvrđeno da je 22-godišnja rukometašica Budućnosti pokidala kolateralni ligament lijevog koljena, zbog čega će pauzirati do avgusta.

Mlada kružna napadačica se povrijedila u 11. minutu finala Lige šampiona sa Đerom, a fizioterapeut Vladimir Gapić je odmah rekao šefu stručnog štaba Draganu Adžiću da misli da je pokidala tzv. kolateral.

Strahovalo se da su joj stradali i prednji ukršteni ligamenti, ali je srećom utvrđeno da nisu, s obzirom na to da bi rehabilitacija u tom slučaju trajala od šest do osam mjeseci.

Lazovićeva je, inače, jedna od najbaksuznijih rukometašica svijeta - kičmu je operisala tri puta, imala je velike probleme sa listovima, a prvu polovinu tekuće sezone je preskočila zbog koksaki virusa.

Ostaje samo nada da će joj ovo biti posljednja pauza, jer je vrijeme da u kontinuitetu pokazuje kakva je igračica.

I pored svih problema, bila je dio ekipe Budućnosti koja je osvojila Kup pobjednika kupova i Ligu šampiona, igrala je sva velika prvenstva za Crnu Goru, sa kojom je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu i olimpijsko srebro, a sjajnim igrama ove sezone je zaslužila nagradu za najbolju defanizvku elitnog klupskog takmičenja.

Šta bi tek bilo da je bila zdrava?

Bonus video: