Trofej ne može da izmakne

"Favoritkinje smo, naravno, ali na to ne bih previše obraćala pažnju. Moramo da budemo ozbiljne do kraja", kaže golman Sanela Knezović.
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.05.2011. 22:23h

Prije nego što je počeo prošlogodišnji finalni turnir Regionalne lige u Podgorici, rukometašice Budućnosti su imale ulogu blagog favorita. Tada su je i opravdale, jer su golom Katarine Bulatović iz sedmerca 20 sekundi prije kraja savladale Hipobanku i prigrabile svoj četvrti pehar u sezoni.

Fajnl-for se ovog puta ne održava u Podgorici, već u Zaječaru, ali su “plave” sada apsolutne favoritkinje. Rival u subotnjem polufinalu (19 časova) je istoimeni domaći tim, ali pobjeda ne bi smjela da dođe u pitanje, baš kao ni u sjutrašnjem finalu, bez obzira na to da li će rival biti Podravka ili Metalurg.

"Najbitnije je da završimo posao kako smo ga i započele i da niko ne doživi povredu. Bitno je da ispoštujemo dogovor, u tom slučaju rezultat ne može da izostane. Favoritkinje smo, naravno, ali na to ne bih previše obraćala pažnju. Moramo da budemo ozbiljne do kraja", kaže golman Sanela Knezović.

Iskusna hrvatska golmanka će upravo u Zaječaru završiti svoju drugu epizodu u dresu Budućnosti. Kao i prvi put, ostala je dvije i po godine, stekla mnogo prijatelja i zbog toga joj teško pada rastanak sa najtrofejnijim crnogorskim klubom.

"Budućnost mi je kao druga porodica, jer sam ovdje stekla mnogo prijatelja. Klub je uvijek bio korektan prema meni, bez obzira na to što je odlučeno kako je odlučeno. To je naša sudbina, pronaći ću klub negdje drugo. U svakom slučaju, kad nešto zavoliš, to ti teško izađe iz srca. Tako će Podgorica, ljudi koje sam ovdje upoznala i prijatelji, ostati u mom srcu. Nikada to neću moći da zaboravim. Klubu, svakako, želim sve najbolje, bez obzira na to da li sam ja tu ili ne", zaključuje 31-godišnja Mostarka.

U drugom polufinalu, u 21 čas, sastaju se Podravka i Metalurg, a finale je u nedjelju u 19 sati.

Bonus video: