Uplata depozita do 23. septembra

Svi klubovi Prve i Druge muške lige do 23. septembra moraju da uplate obavezni depozit, što je uslov za učešće u prvenstvu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.08.2011. 21:16h

Svi klubovi Prve i Druge muške lige do 23. septembra moraju da uplate obavezni depozit, što je uslov za učešće u prvenstvu, odlučeno je na današnjoj sjednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Crne Gore, prvoj od kada je Predrag Bošković izabran za novog predsjednika UO.

Novi potpredsjednici Saveza Snežana Damjanac i Blažo Lisičić ubuduće će obavljati i funkcije direktora ženske, odnosno muške reprezentacije.

Za komesara za suđenje Prve i Druge muške i ženske lige izabran je Nebojša Vujisić, komesar za bezbijednost i dalje je Miloš Rovčanin, registracioni sudija će biti Miodrag-Mijo Popović, koji će obavljati i funkciju komesara mlađih kategorija.

Za članove Arbitražno-registracione komisije izabrani su Mugdin Nuhanović (predsjednik), Budimir Stanišić i Nikola Petrović (članovi), do će u sudijskoj komsiji biti Slobodan Radulović (predsjednik), Senad Abaspahić i Gojko Vučković (članovi).

Na današnjem sastanku nije izabran direktor liga (u protekle dvije godine je tu funkciju obavljao Mijat Šestović).

Usvojene su su Propozicije i kalendar takmičenja za muške lige, cjenovnik RSCG i specifikacija novčanih kazni i taksi, te obrasci osnovnog ugovora, ugovora o stipendiranju, zahtjeva za registraciju i upisa ugovora.

Početak prvenstva za muške lige je 1. oktobar, dok još uvijek nije poznat termin početka ženskih liga.

Sjednici su prisustvovali Predrag Bošković, Zorica Kovačević, Blažo Lisičić, Snežana Damjanac, Nikola Goranović, Nebojša Vujisić, Dobrislav Vujović, te generalni sekretar Predrag Pavićević. Prvu sjednicu u novom sazivu su preskočili Aleksandar Bogdanović, Kemal Đečević i Kenan Hrapović.

Bonus video: