Uprava, stručni štab i saigračice iz Vardara iznenadili Andreu Klikovac

"Zahvaljujem im se od srca za ovo. Prekrasno je, nezaboravno. Imam najbolju ekipu i najboljeg trenera na svijetu", oduševljeno je pričala Andrea za klupski sajt.
2 komentar(a)
Ažurirano: 25.12.2012. 23:23h

Kako se u samo 15-ak dana promijenio život Andrei Klikovac. Za nju je prije Evropskog prvenstva u Srbiji malo ko znao i u njenoj Crnoj Gori, a sada ima zlato oko vrata.

I ne samo to - priređen je doček koji će pamtiti dok je živa.

Na prvom treningu nakon povratka u Skoplje, saigračice, trener Indira Kastratović i direktor Vardara Sergej Samsonjenko priredili su predivan doček evropskoj prvakinji.

Svi su nosili majice sa Andreinom slikom i natpisom „Te sakame” („Volimo te”). I ona je dobila majicu, ali sa različitom slikom i parolom - na prednjoj strani je bila timska fotografija i natpis „Ponosni smo na tebe”.

Dirljiv doček začinjen je tortom, na kojoj je ćirilicom pisalo „Bravo sokole”!

"Ovo je nešto što je ravno medalji. Oduševljena sam, ovakav doček nisam mogla ni da sanjam. Zahvaljujem im se od srca za ovo. Prekrasno je, nezaboravno. Imam najbolju ekipu i najboljeg trenera na svijetu", oduševljeno je pričala Andrea za klupski sajt.

Zanimljivo, najpoznatija rukometašica Vardara, čuvena ruska golmanka Ina Susljina, bila je svojevrsni DJ na Andreinom dočeku...

Galerija

Bonus video: