Voltering: Nadam se da će Crna Gora uzeti medalju

"Crna Gora veoma jak tim i nadam se da će pobijediti na narednim utakmicama i donijeti kući neku medalju“, naglasila je golmanka Budućnosti.
3 komentar(a)
Klara Voltering, Foto: Ehf-euro.com
Klara Voltering, Foto: Ehf-euro.com
Ažurirano: 11.12.2012. 22:43h

Od specijalnog izvještača "Vijesti

Novi Sad - Kapitenka Njemačke i Budućnosti Klara Voltering je na prethodnim utakmicama bila rezerva Katji Šilke, ali je protiv „svoje“ Crne Gore večeras branila svih 60 minuta. I bila je odlična...

„Drago mi je da smo pobijedile. Na nekoliko prethodnih utakmica nismo imale sreće ili nismo bile dovoljne pametne, a sada smo od početka do kraja bile jake. Ovo je veliki korak naprijed za nas i moramo da budemo srećne. Znam, ipak, da je Crna Gora veoma jak tim i nadam se da će pobijediti na narednim utakmicama i donijeti kući neku medalju“, naglasila je golmanka Budućnosti.

Hajne Jensen, selektor Njemačke je bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

"Imali smo kontrolu najvećim dijelom susreta, a srećan sam što smo zadržali smirenost u periodu drugog poluvremena kada je Crna Gora vezala pet golova i došla na minus tri. Tada smo bili staloženi, posljednjih 10-ak minuta dobili 7:3 i sačuvali pobjedu", rekao je Jensen.

Da li biste pobijedili Crnu Goru da je igrala maksimalnom snagom?

"Ne znam kako da odgovorim na to pitanje. Crnogorke nisu igrale maksimalnom snagom, jer smo je mi oduzeli Kneževićevoj, Bulatovićevoj i ostalima. Mislim da možemo da pobijedimo Crnu Goru i ako joj ovo nije maksimum, jer i mi imamo rezerve", dodao je Jensen.

Ane Hubinger, desni bek Njemačke je bila srećna zbog ova dva boda.

"Odigrale smo teških 60 minuta, ali smo odradile sjajan posao. Naredni meč protiv Rumunije je veoma važan za naš razvoj kao ekipe", rekla je Hubinger.

Bonus video: