Vuja smijenio Obrvana, Goluža na klupi Zagreba do kraja sezone

Goluža će debitovati u subotu kada Zagreb protiv njemačkog Kila igra prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona.
0 komentar(a)
Slavko Goluža, Foto: Reuters
Slavko Goluža, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.04.2012. 13:48h

Crnogorski stručnjak Veselin Vujović i Vardar krivci su za promjenu na klupi Zagreba – porazom u polufinalu SEHA lige, i to na domaćem terenu, Zagreb je ostao bez planiranog finala, praktično i trofeja, jer je uoči starta finalnog turnira bio prvi favorit. Ceh jer platio trener Ivica Obrvan, koga nije spasilo ni to što je u meču za treće mjesto Zagreb savladao Tatran....

Do kraja sezone Zagreb će voditi hrvatski selektor Slavko Goluža, nakon čega će dvije strane razgovarati o eventualnom nastavku saradnje.

Goluža će debitovati u subotu kada Zagreb protiv njemačkog Kila igra prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona.

"Danas su me zvali iz Zagreba, bio sam iznenađen. Pristao sam da pomognem iako u ovom trenutku to možda i nije nešto čemu sam se nadao. Sa Obrvanom sam uvijek imao dobru saradnju. Želim najprije da steknem uvid u svoju ekipu. Još uvijek ne razmišljamo Kilu, koliko god da je ta utakmica izazov", rekao je Goluža za hrvatski portal Index.hr.

Direktor Zagreba Josip Guberina je istakao da je treće mjesto Zagreba u SEHA ligi “neuspjeh, prvenstveno zbog finansijskih gubitaka”.

“Igrači će biti kažnjeni, u to budite uvjereni. S obzirom na to da imamo puno reprezentativaca, izbor Slavka Goluže sasvim je logičan", dodao je Guberina.

Bonus video: