Vujošević suspendovao šestoricu Mojkovčana i dva Budvanina

Dok se "slučaj Mojkovac" ne zatvori, šampion Crne Gore iz 2011. godine neće moći da igra utakmice u svojoj dvorani "Vuksan Đukić"
103 pregleda 3 komentar(a)
Dušan Žurić i Veselin Savić, Foto: Boris Pejović
Dušan Žurić i Veselin Savić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 25.03.2015. 13:50h

Direktor rukometnih liga Milorad Vujošević pokrenuo je disciplinski postupak i suspendovao šestoricu Mojkovčana i dvojicu Budvana zbog prekida utakmice Mojkovac - Budvanska rivijera.

Meč 11. kola Prve lige je prekinut u 39. minutu zbog tuče igrača, kao i ulaska publike na teren. Bilo je dogovoreno da se isprazne tribine, kako bi susret bio nastavljen, ali to nije dopustio gazda domaćeg kluba Vladeta Rakočević.

Disciplinski postupak, do čijeg okončanja će biti suspendovani, pokrenut je protiv igrača Mojkovca Dušana Žurića, Borisa Savića, Predraga Sošića i Marka Tomovića, te pivota Budvanske rivijere Stefana Čizmovića.

Pod suspenzijom su i Rakočević i doktor Mojkovca Milovan Bogavac, te službeni predstavnik Budvana Miodrag Stevović, a pokrenut je disciplinski postupak protiv oba kluba.

Dok se "slučaj Mojkovac" ne zatvori, šampion Crne Gore iz 2011. godine neće moći da igra utakmice u svojoj dvorani "Vuksan Đukić".

Klubovi, igrači i predstavnici koji su pod suspenzijom moraju da u roku od 48 sati direktoru liga dostave izjave o dešavanjima na utakmici.

Bonus video: