Vujović otpisan zbog nediscipline

Za utakmice kvalifikacija za EP, koje se igraju u Rišon Le Zionu 9. marta i četiri dana kasnije, nisu pozvani "Španci" Novica Rudović, Igor Bakić, Vasko Ševaljević i Stevan Vujović.
87 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.02.2011. 23:26h

Selektor rukometne reprezentacije Miodrag-Miško Popović objavio je spisak od 16 igrača na koje računa za dvomeč sa Izraelom. Za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje se igraju u Rišon Le Zionu 9. marta i četiri dana kasnije, nisu pozvani „Španci” Novica Rudović, Igor Bakić, Vasko Ševaljević i Stevan Vujović.

- Rudović, Ševaljević i Bakić nam nisu potrebni za dvomeč sa Izraelom. Nisu otpisani, biće pozvani kad to bude potrebno reprezentaciji. S druge strane, Vujović nije na spisku zbog nediscipline na posljednjem okupljanju - istakao je Popović.

Kao što je poznato, „crveni” su u kvalifikacijama za šampionat koji se u januaru naredne godine igra u Srbiji poraženi u Švedskoj (30:27) i od Slovačke u Baru (35:25).

Spisak - golmani: Rade Mijatović (Alkobendas, Španija) i Marko Rajković (Budvanska rivijera); pivoti: Mladen Rakčević (Metalurg, Makedonija) i Marko Pejović (Limburg, Holandija); krila: Igor Marković, Mirko Radović (Lovćen), Miloš Vujović (Cepelin), Fahrudin Melić (Borac, BiH); bekovi: Draško Mrvaljević (Gepingen, Njemačka), Vladimir Osmajić (Kopar, Slovenija), Marko Dapčević (Budvanska rivijera), Bogdan Petričević (Arate, Španija), Zoran Roganović (Lund, Švedska), Žarko Marković (Sport klub, Saudijska Arabija), Marko Drašković i Ivan Perišić (Lovćen).

Bonus video: