Vuk Milošević u Španiji

"Siguran sam da će igranje za Badohos biti šansa da se dokažem i vjerujem da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano", kaže mladi bek.
70 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2011. 22:23h

Bivši igrač Lovćena i Budvanske rivijere, srednji bek Vuk Milošević novi je član španskog drugoligaša Badohose. Milošević je potpisao ugovor na godinu, za klub u kojem se već nalazi još jedan igrač bivši Lovćena, Cetinjanin Bogdan Petričević.

"Drago mi je što ću opet imati priliku da igram u španskoj ligi, a posebno me raduje što ću biti u istom timu u kojem je i Bogdan Petričević. Radi se o ekipi u kojoj se nalaze dva aktuelna reprezentativca Španije i čiji je cilj da uđe u plej-of. Siguran sam da će igranje za Badohos biti šansa da se dokažem i vjerujem da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano", kaže mladi bek.

Milošević je rukomet počeo da igra u tadašnjoj Budvi, zatim je bio član dva španska prvoligaša Teukra i Alhesirasa, te katarske Garafe, a onda se vratio prije dvije sezone vratio u Crnu Goru, proveo jednu sezonu u Budvanskoj rivijeri, prošlu je bio u Lovćenu, a ovu sezonu je počeo ponovo sa Budvanskom rivijerom, kada mu se pružila nova šansa za odlazak u inostranstvo.

Bio je i juniorski reprezentativac Crne Gore.

Bonus video: