Zajedno po novu Evropsku titulu!

U specijalnom dodatku "Vijesti" na 32 strane pročitajte sve o ambicijama "zlatnih lavica" u susret Evropskom prvenstvu za rukometašice u Francuskoj
80 pregleda 1 komentar(a)
Rukometašice Crne Gore, Foto: Nikola Zindović
Rukometašice Crne Gore, Foto: Nikola Zindović
Ažurirano: 28.11.2018. 06:14h

Vijesti vam danas, 28. novembra, poklanjaju specijalni dodatak o našoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji i njihovom učešću na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

O ambicijama, cilju, ali i željama crnogorskih rukometašica uoči predstojećeg Prvenstva u Francuskoj, za "Vijesti" govori selektor "zlatnih lavica" Per Johanson.

Specijalnu pažnju u ovom dodatku dajemo i odbrambenom bedemu naše reprezentacije – golmankama Marini Rajčić i Ljubici Nenezić. Šta Marina i Ljubica imaju da kažu, kao i trener Novak Ristović, pročitajte u ovom dodatku.

Osvrćemo se i na zlatni period našeg rukometa i generaciju ‘zlatnih lavica’. Donosimo detaljan prikaz svih protivnika grupe - svjetskog prvaka Francuske, olimpijskog šampiona Rusije, te uvijek neugodne Slovenije.

Tu su i prikazi gradova domaćina, počev od Nansija, u kojem će Crna Gora igrati mečeve u grupi, pa do Pariza, gdje će u kultnom "Bersiju" biti odrigrano finale.

Ove i mnoge druge priče i analize predstojećeg Evropskog prvenstva u rukometu čitajte na 32 strane u specijalnon dodatku "Vijesti".

Bonus video: