Završena agonija Mladena Rakčevića

"Bogu hvala, sve je prošlo kako treba, bez ikakvih problema. Odigrao sam 40-45 minuta i mogu da budem zadovoljan kako je koljeno reagovalo", rekao je Rakčević „Vijestima“
56 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 24.09.2012. 22:16h

Selektor Crne Gore Zoran Kastratović i njegovi saigrači iz reprezentacije, ali i trener skopskog Metalurga Lino Červar mogu da odahnu – poslije sedam i po mjeseci od teške povrede koljena (pokidani prednji ukršteni ligamenti), pivot Mladen Rakčević vratio se na teren.

Rakčević je proteklog vikenda odigrao meč drugog kola SEHA lige u Skoplju protiv Borca iz Banja Luke.

"Bogu hvala, sve je prošlo kako treba, bez ikakvih problema. Odigrao sam 40-45 minuta i mogu da budem zadovoljan kako je koljeno reagovalo", rekao je Rakčević „Vijestima“.

Postojala je mogućnost da Rakčević debituje u Norveškoj na kvalifikacionom turniru za Ligi šampiona, 8. i 9. septembra, ali je tada stručni štab Metalurga odlučio da nema potrebe da se žuri sa Rakčevićevim povratkom na teren, s obzirom na to da je poznat kao borac bez mane i straha, koji sebe ne štedi na terenu ni u jednom duelu.

"Od povratka ekipe iz Norveške trenirao sam sa timom u punom ritmu i bilo je samo pitanje trenutka kada ću zaigrati", dodaje Rakčević.

Koliko je uspješan bio povratak na teren govori i njegov učinak u napadu, pored standardno dobre igre u odbrani, pošto je postigao četiri gola iz isto toliko šuteva i bio drugi strijelac ekipe u ubjedljivoj pobjedi nad Borcem, nakon Mojsovskog (8), u meču koji su sudili njegovi sugrađani Miloš Ražnatović i Ivan Pavićević.

"Sve je bilo super, baš sam zadovoljan. Samo da ovako nastavim. Okrećemo se Ligi šampiona, u nedjelju nas čeka gostovanje Šamberiju", zaključio je 30-godišnji stameni Cetinjanin.

Galerija

Bonus video: