Zoran Kastratović pred promocijom

Ukoliko bude izabran, Kastratović će ostati da živi u Skoplju, gdje vodi školu rukometa sa svojom suprugom, proslavljenom rukometašicom Indirom Kastratović. U Crnu Goru bi dolazio tokom akcija seniorske reprezentacije
108 pregleda 0 komentar(a)
Kastratović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Kastratović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 11.05.2011. 22:50h

Ako ne bude neočekivanog obrta, Zoran Kastratović će postati peti selektor rukometne reprezentacije Crne Gore.

Naime, na sjednici Upravnog odbora RSCG, koja će se održati večeras, predsjednik Saveza Miodrag Ivanović predložiće bivšeg trenera Berana za nasljednika Miodraga-Miška Popovića.

Kako nezvanično saznajemo, čovjek koji je sa timom sa sjevera Crne Gore bio prvak 2008. godine ima podršku većine članova UO...

Prvi selektor Crne Gore bio je Pero Milošević, koji je sa „crvenima” izborio istorijski nastup na Evropskom prvenstvu u Norveškoj.

Naslijedio ga je Ranko-Bana Popović, potom je ekipu kratko predvodio Kasim Kamenica, dok je era Miška Popovića trajala nešto manje od godinu.

Ukoliko bude izabran, Kastratović će ostati da živi u Skoplju, gdje vodi školu rukometa sa svojom suprugom, proslavljenom rukometašicom Indirom Kastratović. U Crnu Goru bi dolazio tokom akcija seniorske reprezentacije, ali bi bio uključen i u rad sa mlađim kategorijama.

U svakom slučaju, bilo je krajnje vrijeme da se selektor izabere, jer Crna Gora 8. juna igra sa Švedskom, a četiri dana kasnije i sa Slovačkom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Bonus video: