Vučević: Dvojica tenisera su uz Đokovića, ostali su se uplašili

Đoković je juče morao da napusti Australiju pošto je Federalni sud potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka da mu poništi vizu

15267 pregleda 23 reakcija 21 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević komentarisao je odluku australijskih vlasti da oduzmu vizu najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću.

Đoković je juče morao da napusti Australiju pošto je Federalni sud potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka da mu poništi vizu, zbog čega tri godine neće moći da kroči na kontinent na kojem je imao najviše uspjeha u karijeri.

"Ovo što se dogodilo Đokoviću je samo igra političara koji su iskoristili svoju moć da se istaknu i dobiju više glasova. Nema nikakve veze sa koronom i problemima sa vizom, iskoristili su ga kako bi pokušali sebe da naprave boljim. Vrlo je tužan način na koji su tretirali prvoklasnog šampiona", napisao je Vučević na Tviteru.

Vučević je razočaran izostankom podrške ostalih tenisera.

"Ono što je za mene najtužnija stvar u cijeloj situaciji sa Đokovićem jeste to da su samo dvojica kolega stali na njegovu stranu, svi ostali su se uplašili. Nevjerovatno", zaključio je Vučević.

Bonus video: