Serenin kraj i novi početak: Želim da uživam u životu

Uprkos porazu 24.000 navijača na stadionu Artur Eš nakon više od tri sata igre slavilo 40-godišnju ikonu, osvajačicu 23 Grend slam turnira i šestostruku šampionku US opena, kao pobjednicu, što ona j jeste

10750 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Legendarna Serena Vilijams odigrala je posljednji meč u karijeri - u trećem kolu US opena bolja je od nje nakon više od tri sata igre sa 7-5, 6-7 (4), 6-1 bila Hrvatica koja igra pod australijskom zastavom Ajla Tomljanović.

Uprkos porazu 24.000 navijača na stadionu Artur Eš nakon više od tri sata igre slavilo 40-godišnju ikonu, osvajačicu 23 Grend slam turnira i šestostruku šampionku US opena, kao pobjednicu, što ona j jeste.

Za Vilijams, koja će prvi put od svog debija u Njujorku 1998. godine propustiti osminu finala, to je bio posljednji Grend slem meč u karijeri. Ona je prije dolaska najavila kraj karijere.

Nakon meča Serena, koja je svoj posljednji naslov osvojila 2017, rekla je da ne planira da promijeni odluku o prekidu karijere, ali da se "nikad ne zna".

Nakon poraza već se osvrnula na život nakon završetka karijere i "drugačiju Serenu".

"Sada sam spremna da budem mama i istražim ono što je drugačija verzija Serene. Tehnički, još sam jako mlada pa bih htjela uživam ​​u životu dok još mogu da hodam", dodala je.

Bonus video: