Crna Gora sjutra na startu sa Andorom

0 komentar(a)
Dejvis kup reprezentacija Crne Gore, Foto: Teniski savez Crne Gore
Dejvis kup reprezentacija Crne Gore, Foto: Teniski savez Crne Gore
Ažurirano: 01.03.2016. 21:43h

Dejvis kup reprezentacija Crne Gore od sjutra do nedjelje u estonskom Talinu učestvuje na turniru Treće grupe Evro zone.

Kako je saopšteno iz Teniskog saveza Crne Gore, naša reprezentacija će nastupiti u izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu, jer neće biti braće Saveljić, Igor i Ivan, koji su, kako se navodi, „spriječeni ove godine da budu dio reprezentacije, budući da su svoje studije nastavili u Sjedinjenim Američkim Državama“.

Umjesto njih, mjesto u reprezentaciji su našli Matija Bulatović i Pavle Rogan, a pored njih dvojice boje Crne Gore u Talinu braniće i Ljubomir Čelebić i Rezart Cungu, koje vodi selektor Balša Milošević.

"S obzirom na to da smo u podmlađenom sastavu i da na takmičenju učestvuje veliki broj kvalitetnih ekipa, među kojima su Estonija, Makedonija, Kipar i druge, uložićemo maksimum napora i znanja da izborimo plasman u viši rang", rekao je Milošević.

Žrijebom je odlučeno da će Crna Gora igrati u grupi C sa Kiprom, Andorom i Islandom. U grupi A su Moldavija, Malta i San Marino, u grupi B Irska, Makedonija, Jermenija i Albanija, te u grupi D Estonija, Grčka, Kosovo i Lihtenštajn.

"Grupa je dosta teška, ima dosta starijih i iskusnih tenisera, ali vjerujemo u naš kvalitet i mogućnosti i očekujem dobru i kvalitetnu igru i zalaganje svih članova reprezentacije", dodao je selektor Crne Gore.

Crna Gora prvi meč igra sjutra, u 10 sati, sa reprezentacijom Andore.

Bonus video: