Đoković četiri i po sata bio na doping kontroli!

ITF je smislio način da se „osveti” Đokoviću zbog kritika - „Sportski žurnal” saznaje da je Đoković u subotu proveo čak četiri i po sata na doping kontroli
0 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Beta
Novak Đoković, Foto: Beta
Ažurirano: 18.11.2013. 11:18h

Mnogo bure je izazvala odluka da se Viktor Troicki kazni, iako u njegovim uzorcima nije pronađena nijedna nedozvoljena supstanca.

Najglasniji je u kritikama bio Novak Đoković, koji je ubijeđen da je njegov drug „čist”. zbog čega je više puta javno prozivao Međunarodnu tenisku federaciju.

ITF je smislio način da se „osveti” - „Sportski žurnal” saznaje da je Đoković u subotu proveo čak četiri i po sata na doping kontroli!

Drugi reket planete je na testiranja morao dva puta, a činjenica da je tako dugo ostao je odmah pokrenula teorije zavjere.

Đoković je nedavno rekao da više nema poverenja u Antidoping agenciju i ITF, jer je ubijeđen da Troicki nije uradio ništa loše.

A kakav je odnos prema njemu, dovoljno govori činjenica da mu je bilo zabranjeno da se pojavi u beogradskoj „Kombank areni” na finalu Dejvis kupa, u kojem je Češka savladala Srbiju sa 3:2.

Bonus video: