Gdje je Kirjos, tu su incidenti: Svađao se sa navijačem, pa eliminisao Lajovića

"Rekao mi je da mi je frizura s...“ Možda je u pravu, već nekoliko dana nijesam posjetio frizera"
4514 pregleda 1 komentar(a)
Kirjos, Foto: Reuters
Kirjos, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.03.2019. 10:35h

Nik Kirjos izborio je plasman u osminu finala mastersa u Majamiju.

Australijski teniser savladao je u trećem kolu srpskog tenisera Dušana Lajovića sa 2:0 (6:3 i 6:1).

Kirjos ni ovaj meč nije mogao da završi bez incidenta. On se pred kraj prvog seta posvađao sa navijačem, kog je obzebjeđenje zbog moralo da izbaci sa stadiona.

"Doslovno mi je rekao "ti si k..." Bio sam u fazonu "U redu, ali ne razumijem te, sjediš ovdje, skupo si platio mjesto na tribinama da me gledaš u nedjelju veče i očigledno nemaš preča posla. Na to je ponovio "ti si k...“. Pitao sam ga li im ima još nešto da mi kaže, poslije čega me je pozvao da dođem do njega, ali sam mu objasnio da ne mogu, jer moram da igram“, prepričao je Kirjos.

Navijaču se, očigledno, nije dopala Kirjosova frizura.

"Rekao mi je da mi je frizura s...“ Možda je u pravu, već nekoliko dana nijesam posjetio frizera. Zabavio sam se, znajući da će ga poslije ovoga izbaciti sa stadiona. Uživao sam u tome svaki sekund. Volim da igram u Majamiju, to mi je jedan od omiljenih turnira, ali uvijek imate idiote među navijačima koji nemaju šta drugo da rade nego da me vrijeđaju. Ako ništa drugo, bar me je motivisao da igram bolje nego inače. Ovakve stvari su potrebne tenisu", rekao je Kirjos.

Kirjos će u osmini finala igrati sa Bornom Ćorićem, koji je savladao Francuza Žeremija Šardija 2:1 (6:7, 6:2, 6:3)

Bonus video: