Marej najavio povratak: Nemam bol, volio bih ponovo da igram

- Želim da nastavim da igram, tu nema nikakve sumnje. Nemam više bol u kuku. Rehabilitacija ide sporo, ali prilično dobro. Samo treba da sačekam da vidim kako će se stvari odvijati - rekao je Marej, a prenosi britanski “Telegraf”
1114 pregleda 0 komentar(a)
Endi Marej, Foto: AP
Endi Marej, Foto: AP

Nekada prvi teniser svijeta Endi Marej najavio je mogućnost da će se vratiti na teren na ljeto poslije oporavka od operacije kuka.

Marej je dugotrajni problem riješio hirurškim zahvatom i ugrađivanjem metalnog kuka, pa bi ukoliko odigra zvaničan meč postao prvi teniser u singlu koji je nastupio pod takvim okolnostima.

- Želim da nastavim da igram, tu nema nikakve sumnje. Nemam više bol u kuku. Rehabilitacija ide sporo, ali prilično dobro. Samo treba da sačekam da vidim kako će se stvari odvijati - rekao je Marej, a prenosi britanski “Telegraf”.

Trostruki gren slem šampion je i ranije saopštio da ima veliku želju da zaigra na Vimbldonu.

- Mnogo sam srećniji nego dva meseca pre operacije. Dugo sam patio. Sada, ako je moguće, voleo bih da se vratim takmičenju - naveo je on.

Marej je posljednji meč odigrao u prvom kolu Australijan opena kada je u pet setova poražen od Španca Roberta Bautista-Aguta.

Ovaj 31-godišnji teniser trenutno se nalazi na 218. mestu na ATP listi.

Bonus video: