Nadal prošao u drugo kolo Akapulka, Kirjos razbijesnio publiku

"Pokušavao sam da ponudim navijačima malo tenisa, ali oni su nezahvalni, tako da me iskreno boli k**ac", rekao je Kirjos
4414 pregleda 0 komentar(a)
Rafael Nadal, Foto: AP
Rafael Nadal, Foto: AP

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u drugo kolu turnira u Akapulku.

On je u prvom kolu eliminisao sunarodnika Pabla Anduhara sa 6:3, 6:2.

Nadal će udrugom kolu igrati protiv Miomira Kecmanovića, koji je u tri seta dobio Aleksa de Minora.

A u centru pažnje u Akapulku bio je Nik Kirjos.

Australijski teniser je napustio teren zbog povrede ruke nakon što je izgubio prvi set od Francuza Iga Embera sa 6:3. Prilikom napuštana stadiona, publika mu je zvižadala, što je Kirjoj prokomentarisao u svom stilu.

"Nijesam zdrav, pokušao sam da igram, trudio sam se, pričao sa novinarima, pomagao. Pokušavao sam da ponudim navijačima malo tenisa, ali oni su nezahvalni, tako da me iskreno boli k**ac", rekao je Kirjos na konferenciji za medije na koju je došao sa ledom na zglobu.

Kaže da povredu vuče od Australijan opena.

"Imam problema sa zglobom posljednjih nekoliko nedjelja. Poslije AO sam uzeo nedelju i po dana slobodno, a onda sam opet počeo da udaram lopticu. Počeo sam da osjećam zglob, nisam igrao prošle nedjelje u Delrej Biču. Ipak sam došao ovde, mislio sam da ću moći da igram, ali moj zglob nije bio spreman. Osjetio sam to prilikom svakog bekhenda. Nakon sjajne prošle godine, bilo mi je teško što moram da se povučem".

On je prošle godine osvojio turnir u Akapulku.

Bonus video: