Rolan Garos neće dozvoliti Sereni Vilijams da opet bude "žena mačka"

"Moramo da budemo otvoreni - to što je Serena obukla se dogodilo, ali više neće, jer moramo da poštujemo i tenis i naš sport", kazao je predsjednik Teniskog saveza Francuske Bernard Gudićeli
105 pregleda 3 komentar(a)
serena vilijams, Foto: Reuters
serena vilijams, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.08.2018. 13:24h

Serena Vilijams se pojavila na Rolan Garosu ove godine u neobičnom kostimu, kakav do tada nije viđen na teniskom terenu.

Ona je na prvom Grend slemu poslije godinu i po pauze igrala u specijalno dizajniranom kostimu, sa znakom "Nike", po ugledu na "Catwoman" iz čuvenog serijala "Batman".

To će joj biti i posljednji put da ima takav stajling.

"Moramo da budemo otvoreni - to što je Serena obukla se dogodilo, ali više neće, jer moramo da poštujemo i tenis i naš sport", kazao je predsjednik Teniskog saveza Francuske Bernard Gudićeli.

Serena je, nakon meča sa Kristinom Pliškovom rekla da je kostim koji je nosila funkcionalan zbog zdravstvenih problema, koje je imala prilikom i poslije porođaja.

"Poboljšava cirkulaciju, pomaže mi. Mada, i da nije tako, ovo je 2018. godina, ljudi moraju da budu slobodni, da budu ono što jesu", kazala je najtrofejnija teniserka svih vremena.

Bonus video: