Tandem snova: Karolina i Serena prvi put zajedno

"Dugo smo željele da igramo zajedno u parovima i srećna sam da će se to napokon ostvariti na jednom od meni najdražih turnira", objavila je Voznijacki
1456 pregleda 0 komentar(a)
Voznijacki i Vilijams
Voznijacki i Vilijams

Bivša prva igračica svijeta 29-godišnja Karolina Vioznijacki i jedna od najboljih teniserki svih vremena Amerikanka Serena Vilijams (38) igraće u konkurenciji parova na WTA turniru u Oklendu, koji počinje 13. januara.

Njih dvije su dobre prijateljica, a američka teniserka bila je djeveruša na vjenčanju Voznijacki u ljeto ove godine.

"Dugo smo željele da igramo zajedno u parovima i srećna sam da će se to napokon ostvariti na jednom od meni najdražih turnira", objavila je Voznijacki.

Ona od 2015. svaku sezonu počinje u Oklendu, gdje je dva puta igrala u finalu, dok je Serena posljednji put na tom turniru nastupila 2017. godine

Voznijacki je početkom decembra najavila da će na Australijan Openu okončati igračku karijeru u kojoj je osvojila 30 turnira.

Bila je 71 nedjelju na vrhu WTA liste, a najveći uspjeh joj je osvajanje Australijan Opena 2018. godine. Danska tenisektra će oproštajni meč odigrati 18. maja sljedeće godine u Kopenhagenu, takođe protiv Serene Vilijams.

Bonus video: