Teniski klub Bar zaokružio uspješnu sezonu

"Za dvije godine od formiranja kluba, prevashodni zadatak je bio stvaranje kvalitetne infrastrukture kao i dobar odabir izvanrednog stručnog kadra", istakao je predsjednik Ljubo Kočović
62 pregleda 0 komentar(a)
Teniski klub Bar, Foto: Privatna arhiva
Teniski klub Bar, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 08.12.2011. 21:29h

Proteklog vikenda na terenima Teniskog kluba ''Bar'' organizovan je egzibicioni turnir između takmičara kluba u pojedinačnoj konkurenciji i dublovima. Nakon turnira takmičarima su uručeni sportski pokloni prema njihovim željama i potrebama (teniski ruksaci, torbe, reketi i patike) kao nagrada za dosadašnje rezultate i podsticaj da se u narednoj takmičarskoj sezoni pokažu još boljim braneći boje svog kluba.

Ove godine titulu najbolje igračice kluba i države, u konkurenciji do 12 godina (od 47 takmičarki), ponijela je Jovana Niković, inače odlična učenica OŠ “Blažo Jokov Orlandić”. Klub joj je kao posebnu nagradu dodijelio sedmodnevni boravak u teniskom kampu Grin set u Beogradu.

Ovakve nagrade klub će tradicionalno dodjeljivati takmičarima svake sljedeće godine, s tim da će konkurencija biti pojačana novim takmičarima iz škole tenisa.

"Za dvije godine od formiranja kluba, prevashodni zadatak je bio stvaranje kvalitetne infrastrukture (ove godine je otvoren i peti teren sa tvrdom-sport fleks podlogom), kao i dobar odabir izvanrednog stručnog kadra, Voja Dobrkovića i Danice Krstajića, zahvaljujući kojima su postignuti fantastični rezultati u svim kategorijama i godištima na državnim takmičenjima. Klub je trenutno u pregovorima sa stručnim štabom Dejvis kupa Srbije oko angažovanja još jednog kvalitetnog trenera, koji će početi sa radom početkom naredne godine", istakao je predsjednik kluba, Ljubo Kočović.

U TK Bar naglašavaju da će i naredne godine raditi na poboljšanju postojeće infrastrukture (izgradnja svlačionica i još jednog terena), kako bi se pripremili za predstojeća međunarodna takmičenja, kampove u Baru, mediteransko-tenisko novinarsko prvenstvo, fjučers takmičenje i Univerzitetsko Evropsko prvenstvo.

Bonus video: