Trijumf Jelene Janković, Cetkovska predala Ani

“Nikada nije lijepo kada dobijete na ovakav način. Ali, lagala bih da kažem da mi nije drago što sam se plasirala u treće kolo”, rekla je Ivanović
0 komentar(a)
Janković, Foto: Beta/AP
Janković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 01.09.2011. 20:14h

Serena Vilijams vjerovatno nije ni slutila da će na „Artur Ešu” da se zadrži tako kratko u drugom kolu. Amerikanki je trebalo samo 49 minuta da odradi meč protiv Mihaele Krajiček kojoj je pripao samo gem (6:0, 6:1).

Međutim, Serena će u trećem kolu sigurno imati više problema, jer se sastaje sa pobjednicom iz duela Viktorija Azarenka - Žisela Dulko (meč se igra oko ponoći).

Ana Ivanović se zagrijavala za meč sa Petrom Cetkovskom, sve dok Čehinja nije organizatoru saopštila da zbog povrede mora da preda meč. Ivanovićeva će u narednoj rundi da se sastane sa boljom iz okršaja Šahar Pir - Sloun Stefens.

“Nikada nije lijepo kada dobijete na ovakav način. Ali, lagala bih da kažem da mi nije drago što sam se plasirala u treće kolo”, rekla je Ivanović.

Do treće runde je stigla i Jelena Janković nakon što je lako izašla na kraj sa Jelenom Dokić (6:3, 6:4).

Italijanka Franćeska Skjavone je razbila Mirjanu Lučić iz Hrvatske (6:1, 6:1), a u trećem kolu je i Andre Petković - 10. nositeljka je u tri seta bila bolja od Kineskinje Đi Ženg (3:6, 6:3, 6:3).

Bonus video: