Tužiće Amerikance zbog prijetnji smrću: Voznijacki ne zaboravlja neprijatnosti

Dankinja je prošlog mjeseca, nakon tog duela, izjavila da je nekoliko osoba uznemiravalo članove njene porodice na tribinama "neprijatnim dobacivanjima i opasnim prijetnjama"
61 pregleda 0 komentar(a)
Voznijacki, Foto: Reuters
Voznijacki, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.04.2018. 12:48h

Karolina Voznijacki, druga teniserka svijeta, tužiće organizatore turnira u Majamiju, zbog neprijatnosti koje je doživjela tokom meča sa Monikom Puig.

Dankinja je prošlog mjeseca, nakon tog duela, izjavila da je nekoliko osoba uznemiravalo članove njene porodice na tribinama "neprijatnim dobacivanjima i opasnim prijetnjama".

"Oni su čak uputili prijetnje smrću mom ocu i majci, mene nazivali imenima koje ne mogu da ponovima, a rođacima mog vjerenika - dječaku i djevojčici od 10 godina - govorili da sjednu i da j.... ućute", napisala je Voznijacki na društvenin mrežama, naglasivši da obezbjeđenje nije reagovalo.

"Ni mjesec kasnije niko me nije nazvao da me pita kako sam, niti su srovedene bilo kakve akcije. Danima nisam mogla da spavam, užasno je to što se dogodilo. Tenis je sport za sve generacije, sport sa tradicijom, takve stvari ne bi smjele da se događaju", kazala je danas Voznijacki.

Bonus video: