Uspjeh braće Saveljić

Petnaestogodišnji Igor Saveljić, najbolji crnogorski teniser do 18 godina, u finalu je pobijedio nakon tri seta i skoro tri sata igre Stefana Ristića (4:6, 6:3, 6:4).
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.03.2011. 21:28h

Teniski centar “Novak” u Beogradu bio je organizator trećeg turnira za juniore do 18 godina, koji je održan od subote do ponedjeljka.

Na ovom turniru veliki uspjeh ostvarili su crnogorski teniseri, braća blizanci Igor i Ivan Saveljić, članovi Teniskog kluba Eminent, i na taj način ponovili uspjeh sa prvog turnira, zahvaljujući kojem su bili rangirani kao prva dva nosioca. Na kraju je slavio Igor, dok se Ivan morao zadovoljiti trećim mjestom.

Petnaestogodišnji Igor Saveljić, najbolji crnogorski teniser do 18 godina, u finalu je pobijedio nakon tri seta i skoro tri sata igre Stefana Ristića (4:6, 6:3, 6:4). U polufinalu Igor je eliminisao Predraga Marjanovića u dva seta (7:5, 6:2).

Ivan Saveljić je u polufinalu igrao protiv Ristića i poslije velike borbe izgubio 7:6, 6:4.

Ovo je veliki uspjeh talentovanih crnogorskih tenisera, a pogotovo Igora koji je pobijedio na dva od tri turnira u ciklusu, koji su organizovani pod nazivom “Otvoreno prvenstvo Beograda do 18 godina”.

Bonus video: