Vinći: Šarapova treba tenisu, ali bez specijalnih pozivnica

"Platila je za svoje greške i treba da se vrati tenisu, ali bez ikakve pomoći, bez specijalnih pozivnica", rekla je Vinći
1 komentar(a)
Roberta Vinći, Foto: Beta-AP
Roberta Vinći, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 24.04.2017. 19:44h

Prva protivnica Marije Šarapove je poslije isteka njene suspenzije, Roberta Vinći, rekla je da ruska teniserka nije trebalo da dobije specijalnu pozivnicu za turnir u Štutgartu.

Vinći i Šarapova će se sastati u prvom kolu turnira u Štutgartu u srijedu, a Italijanka je navela da se ne slaže s odlukom organizatora da nekadašnjoj prvoj igračici svijeta omogući direktan prolaz u glavni žrijeb.

"Šarapova je sjajan igrač i nemam ništa protiv nje. Platila je za svoje greške i treba da se vrati tenisu, ali bez ikakve pomoći, bez specijalnih pozivnica", rekla je Vinći na konferenciji za medije.

Suspenzija Šarapovoj zbog dopinga ističe tačno na dan meča protiv Vinći.

"Znam da je Šarapova važna za tenis, WTA, za sve... Sjajna je osoba, velika teniserka i šampionka, ali to je moje mišljenje", dodala je Vinći.

"Ne znam kakva je situacija kod teniserki... Dosta njih će se složiti sa mnom kada je riječ o specijalnim pozivnicama", istakla je italijanska teniserka.

Bonus video: